PERSOONLIJK INTERIEURPLAN

Weet jij echt niet waar je moet beginnen, hoe je het aan moet pakken, en vind je het moeilijk om de juiste keuzes te maken? Dan ga ik voor jou aan de slag in de vorm van persoonlijk online interieuradvies/ontwerp/styling. 

all-in-pakket

Hoe het werkt

KENNISMAKEN


Na het verzenden van je adviesaanvraag neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Tijdens dit contact maken we kennis met elkaar en wordt de prijs bepaald. Na jouw akkoord gaan we samen aan de slag.

wensen bekijken


Via het formulier dat je is toegestuurd maak je keuzes over de stijl en ruimtes. Ook upload je foto’s en een plattegrond zodat ik een beter beeld krijg bij de mogelijkheden in de desbetreffende ruimtes.

tijdens het advies


Tijdens de opdracht houden we intensief contact met elkaar via mail of de telefoon voor updates of vragen die je mogelijk hebt. Als het nodig is om een situatie “live” te zien gebruiken we Skype of FaceTime.

interieuradvies


Na 15 werkdagen ontvang jij een volledig uitgewerkt interieur plan bestaande uit 3D beelden van je toekomstige inrichting en twee sfeervolle moodboards met de kleuren, materialen, meubilair en meer.

EXTRA'S


Je krijgt de specificaties van de moodboards cadeau, hierin worden opties van producten gegeven met hun specificaties en prijzen en de online en offline woonwinkels waar je deze kunt kopen. Kortom: jij kunt meteen gaan shoppen.

Al meer dan 50 mensen gingen je voor

INTERIEURPLAN OP MAAT

Waarschijnlijk vind jij de sfeer, de “soul” in jouw huis ook zo belangrijk, maar weet je niet hoe je dat moet doen. Dan gaan we samen aan de slag. Als jij de input geeft dan gaan we samen met mijn “know how” een mooi interieurplan neerzetten. Doe je mee? 

We gaan de indeling van je woning, de kleuren en materialen, het meubilair en accessoires, evt. de keuken en badkamer bekijken en samenvoegen tot een sfeervol totaalplaatje dat in balans is. 

Wil je bij je eigen nieuwe interieur binnen kijken? Dat kan! Dan visualiseren we het in 3D beelden! 

Het is zo fijn om thuis te komen in een huis waar je door een fijne sfeer en goede balans weer helemaal tot jezelf komt. 

Dat is toch veel waard!

kam-idris-_HqHX3LBN18-unsplash

ONLINE PERSOONLIJK INTERIEUR PLAN

Vraag nu geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan! Klik op onderstaande knop en vul het formulier zo volledig mogelijk in. We nemen dezelfde (werk)dag nog contact met je op via mail. Samen op weg naar een fijne leefplek!