Annemiek

hoe het allemaal begon...
 

In een gezin van “bouw en materialen” groeide ik op.

In 2016 startte ik mijn offline bedrijf Roozen Interieur Visie. Ik kwam er al snel achter dat ik met het delen van mijn know how, het geven van de juiste richtlijnen en het enthousiasmeren van sfeerliefhebbers, zoals jij, mensen heel blij kon maken met een fijne leefomgeving. Zie Roozen Interieur Visie Projecten  

Online is dit d.m.v. 3D tekenen ook een prima optie en kan ik tevens een grote groep mensen bereiken. RIV online was al snel een feit!

Een fijn en sfeervol thuis waar je rust vindt en waar je tegelijkertijd energie uithaalt, zodat jij je goed voelt.

Dat is  mijn missie, waar ik jou mee wil helpen! 

Van Harte Welkom bij RIV Online!

Liefs,

Annemiek

 
Foto RIV Online.com

PORTFOLIO

Interieurontwerp, advies én styling, dat is wat ik met veel liefde en passie dagelijks doe. De afgelopen jaren heb ik al veel mooie projecten mogen realiseren. Op de foto’s vind je een impressie van mijn werk. Mocht je meer willen zien, bekijk dan deze pagina met projecten.

Wat ik aanbied

Begin met het creëren van jouw sfeervolle leefomgeving. Start met de juiste (verf)kleuren in huis! Doe de kleurquiz en ga voor een persoonlijk kleuradvies.

Download mijn gratis e-book en ga voor een persoonlijk interieurplan. Begin met het creëren van een thuis waar jij rust vindt omdat het totaalplaatje klopt. Zo krijg jij weer energie en voel je je goed.

ebook

GRATIS E-BOOK


Download mijn gratis E-book Gemakkelijk Sfeer & Balans Creëren.

KLEURQUIZ & PERSOONLIJK KLEURADVIES


Wil jij heel graag dat de basis van jouw interieur klopt? Begin met de juiste verfkleuren!

PERSOONLIJK INTERIEUR PLAN


Van een ervaren binnenhuisarchitecte krijg jij een 3D interieuradvies.